Blog

De nacht dat Muireal stierf

Dit verhaal schreef ik een aantal jaren geleden en het is het enige korte verhaal dat ik ooit heb geschreven. Het is een verhaal in de wereld van Jager en Prooi en eigenlijk is het een beetje een spoiler als je die serie nog niet hebt gelezen, omdat het vóór die serie speelt. Aan de andere kant… het is natuurlijk ook een fijne introductie en het maakt wel lekker nieuwsgierig naar mijn tweeluik. 😉

In dit verhaal leer je Muireal kennen. Een klein meisje dat heel nodig moet plassen, maar niet durft. Als ze uiteindelijk genoeg moed heeft verzameld, blijkt er nog iets veel engers op haar te wachten dan ze kon vermoeden.

Veel leesplezier!

En denk je daarna: “Nu moet ik Kims boeken echt wel eens gaan lezen…”? Je bestelt de ebook en paperbacks onder andere op de webshop van uitgeverij Zilverspoor.

Hier vind je het verhaal: De nacht dat Muireal stierf

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Ik hoor graag van jou. Wil je reageren, laat een reactie achter. Dank je wel!