Blog

Jager – Prooi

Het jaar zit er alweer bijna op. En wat een jaar is het geweest. De afsluiting van de Lilith-trilogie die ik op een geweldige manier heb gevierd in Cinema Hengelo. “Geboren in Licht” werd geweldig ontvangen op onder andere de Elf Fantasy Fair in Haarzuilens. Binnen een paar maanden was het boek al toe aan een herdruk. Die gelegenheid werd meteen aangegrepen om alle delen van nieuwe kaften te voorzien.

Het nieuwe verhaal dat ik al geruime tijd in mijn hoofd had zitten wilde er maar moeilijk uit komen, zodat ik nu nog steeds in een beginstadium zit. De laatste dagen gaat het beter. Dat komt door een afbeelding die mijn verbeelding prikkelde en door de deadline die alvast is gesteld door mijn uitgever. In 2014 moet een nieuw verhaal van me uitkomen. Dat betekent dat ik tot eind 2013 heb om het eerste deel af te ronden. Het klinkt nog heel ver weg, maar ik weet dat een jaar voorbij vliegt.

2013… Een mooi getal: dertien. Ik ben iemand die juist onder ladders doorloopt, dus dertien is eerder een geluksgetal voor me, dan dat ik vrees dat het me ongeluk brengt. Ik verheug me dan ook op het komende jaar. Het zal in het teken staan van mijn nieuwe verhaal, maar ook van nieuwe kansen en richtingen. Met twee boeken die worden vertaald in het Engels ligt de wereld voor me open. In november volgend jaar wordt de World Fantasy Convention gehouden in Engeland. Ik heb al een slaapplek en toegangsbewijzen. Ik ben nu al benieuwd naar hoe mooi het jaar zal zijn dat dan bijna achter me ligt.

Maar eerst het staartje van 2012 en een groot gedeelte van 2013. Ik wens jullie fijne dagen, samen met familie en vrienden in een sfeervolle omgeving. Geniet ervan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Ik hoor graag van jou. Wil je reageren, laat een reactie achter. Dank je wel!